(In Norwegian only) Hva er en Employer of Record (EOR)?

August 29, 2023

Hva er en Employer of Record (EOR) og hvorfor velge en norsk leverandør?

Å drive internasjonal virksomhet eller utvide til nye markeder kan være spennende, men det kan også komme med komplekse ansvarsområder knyttet til ansatte og arbeidsrett. Dette er hvor en "Employer of Record" (EOR) kommer inn i bildet. En EOR er en profesjonell tjenesteleverandør som tar på seg ansvar som arbeidsgiver for dine ansatte i et bestemt land, samtidig som du beholder kontrollen over arbeidet de utfører.

Hva gjør en Employer of Record (EOR).

En EOR er en mellommann som håndterer administrative og juridiske aspekter av ansatteforhold i et annet land.

Dette inkluderer oppgaver som lønnsadministrasjon, skattehåndtering, kontraktsinngåelse, overholdelse av arbeidsrettigheter og HR-støtte. Med en EOR på plass kan du utvide virksomheten din til nye markeder uten å bekymre deg for kompleksiteten av lokal lovgivning og ansvarsområder.

Fordelene ved å velge en norsk EOR leverandør.

Når det kommer til å velge en EOR, kan det være en rekke fordeler med å gå for en norsk leverandør spesielt:

  1. Lokal Ekspertise: En norsk EOR leverandør som ECOVIS Myployer er dyktig i norsk arbeidsrett, skattesystemet og regulatoriske krav. Dette sikrer at ansattforholdene blir administrert i samsvar med norske lover og forskrifter.
  2. Kulturell Forståelse: En norsk EOR har en inngående forståelse av den lokale kulturen og forretningspraksisen. Dette er essensielt for en sømløs integrering av ansatte i det norske arbeidsmiljøet.
  3. Effektivitet og Tidsbesparelse: Ved å outsource EOR-tjenester til en norsk leverandør, sparer du tid og ressurser som du ellers ville brukt på å håndtere administrative oppgaver og juridisk kompleksitet i Norge.
  4. Skreddersydde Løsninger: En norsk EOR leverandør som ECOVIS Myployer tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine unike behov. Dette gir deg fleksibilitet og mulighet til å tilpasse ansattforholdene etter din virksomhetsstruktur.
  5. Språkkompetanse: Med en norsk EOR leverandør kan du kommunisere på morsmålet ditt, noe som reduserer risikoen for misforståelser og feil i prosessen.
  6. Rask Oppstart: En etablert norsk EOR leverandør har allerede den nødvendige infrastrukturen på plass for å raskt håndtere ansattforholdene, noe som gjør oppstarten smidigere.

Oppsummert.

En Employer of Record (EOR) er en nøkkelaktør som forenkler internasjonal virksomhet ved å ta ansvar som arbeidsgiver for dine ansatte i en annen jurisdiksjon.

Ved å velge en norsk EOR leverandør som ECOVIS Myployer, kan du dra nytte av lokal kompetanse, kulturell forståelse, effektivitet og skreddersydde løsninger. Dette gir deg muligheten til å fokusere på vekst og suksess, mens du overlater administrative bekymringer til profesjonelle. ECOVIS leverer EOR-tjenester i Norge, og har samtidig et stort nettverk i utlandet på de samme tjenestene. Ved å la ECOVIS administrere dine ansatte i utlandet sikrer du høy kvalitet og presisjon med norske kontaktpersoner.

Contact us for information about Norway




Grow your remote workforce.
Today is the day to build the business of your dreams. Share your mission with the world — and blow your customers away.
Start Now